Onderhoud

Maak gebruik van de unieke onderhoudscontracten van Ate Hoekstra! Wij hebben het contract dat bij u past. Bij ons zijn de mogelijkheden legio. Eén keer in de maand of één keer in de week grasmaaien, alleen het snoeiwerk of ook schoffelen? Alles is mogelijk. Vraag om een gesprek met Ate Hoekstra en wij maken voor u een contract dat bij u past.

Naast terugkerende onderhoudscontracten voor de tuin kunt u ook eenmalig onderhoud bij ons uitbesteden. Wilt u bijvoorbeeld graag die ene grote boom weg of wilt u eenmalig een flinke opknapbeurt voor uw tuin? Bij Ate Hoekstra Hoveniers bent u aan het juiste adres!

Ate Hoekstra biedt u graag een volledig pakket aan. Wij werken daarom samen met diverse partners.  Vraag naar de mogelijkheden.

Elektrisch

Kiest u voor onderhoud door Ate Hoekstra dan kiest u ook voor slim onderhoud. Ate Hoekstra houdt van een machinepark die up-to-date is. Dat is sneller en prettiger werken. De laatste trend is dat veel machines elektrisch worden zoals bijvoorbeeld heggenscharen en kettingzagen. Ook Ate Hoekstra heeft deze machines. Prettiger voor u, de buren en het milieu!

 

Neem contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.